Jochem Myjer

Wat? Toegankelijk door Theater met Tolk, zie ook: Theater en film
Wanneer? 24 september, 2019
Waar? Rotterdam / Zuid-Holland

Rotterdam - Ruim 100 doven en slechthorenden hebben genoten van de cabaretvoorstelling van Jochem Myjer in het nieuwe Luxor Theater. Vier gebarentolken hebben deze groep de avond van hun leven bezorgd door hen mee te laten genieten van de voorstelling. 

 

Dit initiatief is mogelijk gemaakt door Theater met Tolk: een stichting die zich inspant om podiumkunsten toegankelijk te maken voor doof en slechthorend publiek. Het verbinden van theaters, muziekpodia, gezelschappen en orkesten met doven en slechthorenden is een speerpunt van de organisatie. Naast het leggen van de verbinding tussen tolk en theater adviseert de stichting ook bij de praktische uitvoering en organisatie.

"Wij zetten ons 100% in voor toegankelijkheid binnen theater; inclusie moet het sleutelwoord zijn. Onze wens is dat theaters toegankelijk worden gemaakt voor iedereen," aldus Theater met Tolk. Ook medewerkers van het theater noemden de tolken een grote hit: "Ze hebben echt in een moordend tempo de show vertaald. Erg knap!"

 

 

www.dehavenloods.nlTerug naar het overzicht